Grupa GEA spas od vrućine pronašla na rijeci i snimila spot za Pjesmu ljubavnu

Podijeli objavu

Za samo 3 dana obilježava se Dan rijeke Save, a tom je prigodom kao posvetu najdražoj rijeci, grupa GEA snimila upečatljiv video spot za svoju novu pjesmu „Pjesma ljubavna“. Jedan zapušteni brod privezan uz obalu kao da je sve te godine čekao upravo veselu ekipu iz grupe GEA da mu udahne život te pozove sve ljude da dođu i osjete energiju rijeke.

Kažu da ona ima simboliku odnošenja svega lošeg, a uz „Pjesmu ljubavnu“ zaboravite na probleme i dopustite da vas njena melodija odnese na neko ljepše mjesto. Nakon odlično prihvaćenih „Još te mogu iznenaditi“, „Ti si ona koju tražim“, „I to će proći“ ili ljubavnog klasika „Želim ti“, GEA vjeruje da će i novi singl među njihovom vjernom publikom izazvati pravu buru emocija koju bend najbolje osjeća na brojnim nastupima koji svi imaju zajedničku poveznicu – super provod! Uz suradnju s eminentnim autorom Antom Pecotićem, GEI ne nedostaje ni kreativnog naboja iz vlastitih redova pa je tako ovo već druga objavljena pjesma iz pera gitarista benda Nene Kosa Ferzza.

Screenshot

„Kada smo pukim slučajem ugledali taj oronuli brod na Savi, jednoglasno smo odlučili da ćemo baš tamo s redateljima Igorom Ivanovićem i Davorom Flamom snimati spot za Pjesmu ljubavnu jer su vizure čarobne i zapravo nam je žao da sve ove godine nismo upoznali obalu rijeke na kojoj živimo i preko koje svaki dan prelazimo. A izgleda da je isto kod naših kolega jer se još nitko nije dosjetio snimati na toj lokaciji koja inspirira. Uživali smo na snimanju i drago nam je da se objavljivanje pjesme poklapa s Danom Save i ako mi bar malo pridonesemo oživljavanju njene obale bit ćemo sretni.“, kaže grupa GEA o ovom angažiranom projektu.