Grupa Best ima novu pjesmu – poslušajte Pancirku

by lis 6, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Splitska grupa Best predstavlja svoj treći singl koji nam, kao i prethodna dva, dolazi iz radionice  Mira Buljana. Miro ponovno potpisuje glazbu, tekst i aranžman. Zanimljivog naziva, pjesma Pancirka niti ovaj put ne odskače od njihovih prethodnih pjesama, iako se ovaj put može čuti malo “žešći” zvuk.

Režiju spot potpisuje Rino Barbir, koji je svoj zanat brusio na splitskoj akademiji. Direktor fotografije je bio Milan Latković, a montažu je radio, dobro poznat Vojan Koceić, koji je radio i njihova prva dva spota.

Priča spota je jako zanimljiva, a glavnu negativku u spotu glumi lijepa Karlovčanka Ana Profozić, inače buduća pravnica po struci.

„Ovo joj je prvi put da se okušala u glumi i kao što možete vidjeti, dobro je snašla. Ideju za spot smo sami smislili. Željeli smo napraviti nešto malo drugačije. Snimanje spota je bilo jako zanimljivo jer nismo dosad imali priliku glumiti ništa slično. Pogledali smo dosta originalnih videa na You tubeu i nastojali da budemo što uvjerljiviji. Ovim putem se zahvaljujemo Airsoft avanturi Split na ustupljenoj opremi koja izgleda poprilično uvjerljivo. Nadamo se da će Vam se naš novi uradak svidjeti, a mi nastavljamo istim tempom i najavljujemo novu pjesmu već u siječnju.“ – rekli su dečki iz grupe Best

Pjesmu Pancirka slušajte i na Deezeru