“Greatest Hits collection” Prljavog Kazališta

by pro 11, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Za sve ljubitelje zagrebačke rock grupe osnovane davne 1977. godine u Dubravi stižu odlične vijesti: u prodaji je kompilacijski album “Greatest Hits collection” na kojem se nalaze najveći hitovi ove legendarne grupe koja je od svojih punkerskih/novovalnih početaka do danas postala stožerni hrvatski rock bend! Na ovom izdanju pronaći ćete svima dobro poznate pjesme poput “Heroj ulice”, “Kiše jesenje”, “Korak po korak”, “Crno bijeli svijet”, “Ako tražiš nekoga”, “Djevojka od milijun dolara” i druge.

40 godina postojanja

Ove godine Prljavo Kazalište slavi 40 godina postojanja na glazbenoj sceni! U tom vremenskom periodu postigli su veliki uspjeh i postali prepoznatljiva i vrlo popularna rock grupa s 14 studijskih i 8 koncertnih albuma iza sebe – vole ih i slušaju sve generacije. Ime su dobili po jednoj epizodi Alana Forda, a Jasenko Houra Jajo, motor pokretač Prljavog Kazališta, zaslužan je za neke od najboljih rock balada koje su danas evergreeni: “Mojoj majci”, “Lupi petama, reci sve za Hrvatsku”,”Tu noć kad si se udavala”, “Uzalud vam trud svirači”

Na kompilaciji se nalazi ukupno 16 pjesama, a možete je nabaviti po cijeni od 69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim poveznicama: