Gramophonedzie, PEZNT, E-BASE i The Shapeshifters stižu u Kraljevsku zonu Špancirfesta

by kol 25, 2017Festivali, Strana glazba, Vijesti

Vrhunac atmosfere Špancirfesta rezerviran je uvijek za posljednji vikend održavanja. Ove godine on je u Kraljevskoj zoni posvećen najjačim domaćim DJ-evima uz gostovanje svjetski poznatih imena elektronske glazbe kao što su The Shapeshifters i Gramophonedzie uz  napomenu da svi oni u petak 25. te subotu 26. kolovoza u Varaždinu nastupaju sasvim besplatno!

Na glavnoj pozornici uz Stari grad program večeras u 20 sati otvaraju Sowas i DJ Kay Zrill, a točnu u 23h pult preuzima Marko Milićević poznatiji pod pseudonimom Gramophonedzie, koji  se može pohvaliti singlom Why Don’t You i 1. mjestom MTV Dance Charta britanskog MTV-ja. Nakon njega, od 1 sat iza ponoći pa sve do 4 sata ujutro, glazbu će puštati PEZNT koji je producirao više od 140 glazbenih izdanja za široku lepezu renomiranih svjetskih underground izdavačkih kuća te bio prvi hrvatski DJ predstavnik na najboljim svjetskim glazbenim događajima kao što su Amsterdam Dance Event i Miami’s Winter Music Conference.

Subotnji Špancirfest Club u Kraljevskoj zoni započinje nastupom Mindmillsa i DJ-a Pintha InTheHouse u 20 sati. Ovaj je Varaždinac na house sceni prisutan već 15 godina, a poznat je po svojim dugim i veselim setovima te glazbenim odabirom kojim je u stanju rasplesati baš svaki podij. U 23 sata na pozornicu stupa britanski duo The Shapeshifters, vlasnici hitova Lola’s Theme, Back to Basics, Incredible i Sensitivity, te jedna od trenutno najtraženijih klupskih atrakcija u Europi, dok će Legendarni E-BASE, pionir house glazbe u Hrvatskoj, glazbu puštati od 1 sat iza ponoći do 4 sata ujutro.

U Kraljevskoj zoni posjetitelje očekuje i bogata ponuda street fooda, zalogaji s potpisom  Renéa Bakalovića te preko 15 vrsti piva i ponuda vina iz svih Hrvatskih regija. Dnevni program od 10 sati ujutro nudi zabavu za sve uzraste – od dječjeg adrenalinskog parka i brijačnice Gospona Fulira do radionice restauracije starinskih motocikala uz brojne druge popratne sadržaje.

Ulaz na sve atrakcije u Kraljevskoj zoni je besplatan, a kompletan program možete pronaći OVDJE.