Grammyjem nagrađivani Jon Batiste otkriva pjesmu na kojoj se pojavljuju NewJeans, JID, Camilo i Cat Burns

by lip 5, 2023Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Coca-Cola je objavila prvu originalnu pjesmu kojom započinje drugu sezonu svoje globalne glazbene platforme COKE STUDIO™, koja okuplja svježa imena, uzbudljive i revolucionarne umjetnike iz svih krajeva svijeta. Novi singl, pod nazivom „ Be Who You Are (Real Magic)” – napisao je i izvodi Grammyjem nagrađivani američki tekstopisac i glazbenik, Jon Batiste, a na pjesmi se još pojavljuju i NewJeans, JID, Camilo i Cat Burns. „Be Who You Are (Real Magic)” možete poslušati na svim glazbenim streaming platformama.

Pjesma „Be Who You Are (Real Magic)” zajedno s video spotom slavi snagu da ostanemo vjerni sebi, jer se prava magija događa kada su ljudi autentični i prihvaćaju međusobne razlike. Potpisuje ju Jon Batiste, a među suradnicima su se našla zanimljiva imena: Grupa NewJeans, koja pomiče granice K-popa; Camilo, pop umjetnik iz Kolumbije i dobitnik Latin Grammyja; Cat Burns, pjevačica i kantautorica, nominirana za nagradu BRIT Award & Ivor Novello te JID, eklektični reper iz Atlante.

Platforma COKE STUDIO™ je prostor za istinsku kreaciju bez granica i suradnju između novih i etabliranih glazbenih umjetnika širom svijeta. Suradnjom s Universal Music Groupom nudi rijetku priliku umjetnicima iz cijelog svijeta da kreativno surađuju i eksperimentiraju sa zvukovima iz različitih kultura te spajaju žanrove kako bi stvorili novu glazbu i dosegnuli globalnu publiku. Studio je okupio izvođače izdavačkih kuća Verve RecordsInterscopeUMG-evog Jona Batistea i preko 16 najvećih aktualnih glazbenih umjetnika iz cijelog svijeta. Oni su stvorili devet potpuno novih suradnji kao i pojedinačne ekskluzivne COKE STUDIO™ sesije koje će biti objavljene na svim glazbenim platformama u lipnju i srpnju.