Podijeli objavu

Grammyjem nagrađena Kali Uchis predstavlja singl „I Wish You Roses“! Nova pjesma objavljena je preko Geffen Recordsa (Universal Music Group) uz video koji je režirao Cho Gi-Seok u Koreji. „I Wish You Roses” je dostupna na svim glazbenim platformama.

Ova pjesma govori o tome kako se osloboditi nečega što vam stvara teret u životu, kaže Uchis. To može biti vaš prijatelj, partner ili netko drugi; poanta je u tome da možete prihvatiti i proslaviti njihov odlazak iz vašeg svijeta bez velikog zamjeranja i ogorčenja.

Kali Uchis ove godine nastupa rame uz rame s najboljim izvođačima na festivalima kao što su Coachella, Lollapalooza u Čileu, Argentini i Brazilu te Estéreo Picnic u Kolumbiji: ubrzo će najaviti i nove datume koncerata.

Prošle je godine osvojila tri Billboard Latin nagradedvije Billboard Music nagrade te jednu American Music nagradu. Godine 2021. Uchis je kući odnijela svoju prvu nagradu s Billboard Latin Music Awardsa za svoj album na španjolskom jeziku „Sin Miedo (del Amor y Otros Demonios) ∞”. Taj album, objavljen 2020., iznjedrio je hit „telepatía”, koji je dosad preslušan više od 2 milijarde puta; time je „telepatía” postala španjolska pjesma solo izvođača koja se, u posljednjih deset godina,  najduže zadržala na Billboard Hot 100 ljestvici. Iste godine Kali je osvojila svog prvog Grammyja, ali i nagrade Premios Nuestra Tierra i Univision Premios Juventud te obišla arene diljem Sjeverne Amerike s Tylerom, The Creatorom.

Uchis je surađivala te dijelila pozornice sa vrhunnskim izvođačima među kojima su SZA, Gorillaz, Jorja Smith, Diploo, Major Lazer, Snoop Dogg, Kaytranada, Leon Bridges i brojni drugi.