Podijeli objavu

Rastu uzlaznom putanjom, a tko ih ne poznaje svakako mora to napraviti što prije! Engleski producentski duo Gorgon City predstavili su svoj dugoočekivani drugi studijski album „Escape“. Album je hrvatskoj publici dostupan na Deezeru i Google Playu.

Novi album dolazi nakon njihovog debi albuma „Sirens“, koji je prešao brojku od 675 milijuna slušanja na streaming servisima. Osim albuma predstavljen je i novi videospot za pjesmu „Let It Go“ na kojoj im se pridružio duo u usponu – NAATIONS:

Uz novi album kreće i velika turneja. Na listi nastupa nalaze se mnogi gradovi u Velikoj Britaniji i SAD-u: London, San Francisco, Los Angeles, Washington, Seattle i mnogi drugi. Turneja prati nedavne nastupe povodom predstavljanja albuma koji su se rasprodali u svega nekoliko minuta.

Gdje god da se nađu, njihovi DJ setovi uvijek su traženi. Uz to, radi se o dvojcu koji je nastupao na zaista brojnim mjestima; od aviona koji vozi iznad Atlantskog oceana, pa sve do iglua u Austriji. Radi se o dvojcu koji je uvijek otvoren za razne oblike suradnje, a u intervjuu za časopis Square Mile su to i potvrdili: „Jako je zabavno surađivati s drugim pjevačima i tekstopiscima. Stvaranje nečega od ničega nekada izgleda kao čarolija.“ Suradnja zaista nije nedostajalo. Neka od imena s kojima su surađivali su: MNEK, Duke Dumont, Jennifer Hudson i Katy B.