Podijeli objavu
Foto: Music Pub Zlatka Turkalja Turkija

Drugi ponedjeljak zaredom emisija “Music Pub Zlatka Turkalja”, koja se emitira na Drugom programu Hrvatskog radija, dodijelila je godišnje nagrade za najbolja glazbena izdanja, pojedince i grupe u 2018. godini.

Foto: Music Pub Zlatka Turkalja Turkija

Ova najdugovječnija domaća glazbena nagrada otišla je i u ruke Goranu Bari & Majkama za “Nuspojave”, najbolji album godine.

“Zaista sam iznenađen. Nisam ovo očekivao. Hvala ti. Malo sam zatečen. Volim nagrade, ne mogu se folirati”, rekao je Goran Bare nakon što mu je Zlatko Turkalj Turki uručio nagradu u nazočnosti kreativne direktorice Croatia Recordsa Nikoline Mazalin i menadžera Igora Bolteka.

Bare se prisjetio i snimanja albuma “Nuspojave” u slovenskom RSL studiju gdje je nastao po mnogima najbolji rock album godine:
“To mi je trenutno nešto najljepše. Prije su mi to bili koncerti, ali kako sam ih imao mnogo, našao sam veći izazov u studiju”

Otkrio je i da će na sljedećem albumu biti opet nešto novo i drugačije, a što će njegova mnogobrojna publika zasigurno dočekati s oduševljenjem.

Podsjećamo, sedam dana ranije nagradu Music Pub dobili su Vanna za pjevačicu godine (nagrada “Tereza Kesovija”) i Parni valjak za grupu godine.