Goran Karan u novoj ljetnoj pjesmi “Glas sa juga” zapjevao splitskoj “Merlinki”

by kol 9, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Goran Karan je ovih dana snimio spot za novu pjesmu “Glas sa juga”

U spotu za pjesmu ”Glas sa juga” Goran Karan je ugostio Martinu Mijić, Splićanku poznatu po svojoj zaljubljenosti u modu sredine 20. stoljeća.

Simpatična plavuša u svojim ormarima krije više od 450 haljina, a snimanje koje je potrajalo nekoliko dana, na lokacijama Splita i Šibenika proteklo je u vrlo ugodnoj atmosferi.

Snimanje video spota za pjesmu ”Glas sa juga” je bila čista zabava. Budući da je redatelj spota Željko Petreš, s kojim surađujem od 1998. godine i pjesme ”Kazna mi je što te ljubim” pa sve do ”Štorije” iz mjuzikla Naša bila štorija, rad na spotu je bio opušten, a atmosfera prijateljska. Ono što je novo je sjajna Martina Mijić koja je tumači glavnog ženskog lika. Martinin sjajni styling je pjesmi donio vedrinu i razigranost u toj mjeri da sam čak i ja zaplesao – ispričao je Goran, te dodao:

Zahvaljujem se cijelom društvu – Martini i Dariji, Željku i njegovo teamu, a posebno Mirelli Meić u ulozi koproducentice spota. Premijeru spota čekamo s velikim guštom – zaključio je.

Glazbu i tekst potpisuje sam Goran Karan, a aranžman Nikša Bratoš.

Za Gorana je ova godina bila izuzetno zahtjevna jer je nakon višegodišnjeg rada koncertna promocija mjuzikla ‘Naša bila štorija‘ zaživjela na splitskim Gripama i u zagrebačkoj Ciboni, a po izlasku istoimeni album nije silazio s top liste najprodavanijih. Dodatno ga je razveselila i vijest da je njegov zadnji singl ‘Dobro ti jutro, ljubavi’ publici ušao u srca i 6 tjedana bio na nacionalnoj top listi.