Gorak okus Eurosonga Nina: “Jako mi je žao, sve bih drugačije”

by svi 6, 2022Domaća glazba, Izdvojeno, Vijesti

Ove godine je deset godina kako je Hrvatsku na Eurosongu predstavljala Nina Badrić s pjesmom “Nebo”. To joj iskustvo nije ostalo u lijepom sjećanju, otkrila je gostujući u showu Dalibora Petka. ‘Od 1 do 10, moje je iskustvo bilo, umjereno do pretežno oblačno, kako se kaže. Jako mi je žao, sad da mogu ponoviti sve bih drugačije napravila i znala bih što treba. Kad dolaziš prvi put ne znaš što te čeka. Najprije bih okupila najbolju delegaciju koja bi godinu dana lobirala za mene’, iskrena je bila Nina, koja je imala savjet i za ovogodišnju hrvatsku predstavnicu, Miju Dimšić. ‘Miji na Eurosongu želim da ostane sabrana, da ostane svoja i da se ne da zbuniti. Želim joj da se što bolje plasira i da uživa prije svega’, izjavila je.

Nina se u emisiji osvrnula i na svoj nadolazeći 50. rođendan. ‘Veliki rođendan ću proslaviti s najvećim mogućim tulumom. Teško da ću nadmašiti Severinin, ali moj će biti isto za pamćenje. Pedesete su nove dvadesete’, rekla je.

Nina Badrić je u Dalibor Petko Showu promovirala album ‘Dani i godine’, uz brojne prijatelje među kojima su bili i Ivana Husar Mlinac, Leonarda Lončar te producent Predrag Martinjak. ‘Svoju najbolju pjesmi još nisam napisala, a mogu reći da će nova Nina biti luđa nego ikad’, izjavila je pjevačica.