Podijeli objavu

Odlična glumačka družina udružila je pjevačko – navijačke snage te pod imenom KTŠ band, pjesmom odlučila podržati naše Vatrene.

Ksenija Marinković, Jadranka Đokić, Katarina Strahinić, Željko Duvnjak, Žarko Potočnjak, Sara Stanić, Jasmin Telalović, Marica Vidušić, Filip Detelić, Matija Šakoronja, predvođeni glavnim vokalom, kolegom glumcem Robi Ugrinom, čini se imaju pravi navijački hit.

Inače, svi spomenuti glumci započeli su sa snimanjem druge sezone humoristične serije ‘Ko te šiša’, a s obzirom na to kako na snimanju vlada odlična atmosfera i dobre energije ne nedostaje, spontano su odlučili napraviti navijačku pjesmu kako bi podržali ne samo nogometaše već i sve ostale naše sportaše koji svakako zaslužuju svu našu podršku.

Autor glazbe Zoran Happ, autor teksta Branko Ružić i autor aranžmana te glazbeni producent Tony Lović, pogodili su u sridu sa svim elementima koje jedna prava navijačka pjesma treba imati, a glumci dodatno svojom izvedbom i energijom u spotu nikoga neće ostaviti ravnodušnima.

Dapače, i od onih koji možda neće pratiti ovo nadolazeće Svjetsko prvenstveno u Rusiji, napravit će vatrene navijače. Samo poslušajte pjesmu i pogledajte spot.

– S obzirom na to da sam zadnji pjevački nastup imao sa Trešnjevačkim mališanima prije 33 godine ovo je veliki napredak… Nadam se da će publika prepoznati ovu pozitivu koju šaljemo svim našim sportašima. Snimanje je prošlo glatko, radili smo s provjerenom ekipom i brzo smo kliknuli i sve snimili u pozitivnoj atmosferi što se i osjeti u pjesmi. – u šali je rekao Robert Ugrina.

– Jedva čekam da počne prvenstvo, pratit ćemo koliko stignemo. Unatoč tome što smo na snimanju po 12 sati, ekipa serije se organizirala, TV nam je spreman, a i frižider je pun. – dodao je Ugrina.

U tijeku je snimanje druge sezone vrlo gledane humoristične serije ‘Ko te šiša’, a novih dvadeset epizoda kreće u emitiranje na jesen. Do tada idemo dalje….

Direktor fotografije i fotograf: Filip Tot
Produkcija serije: Plavi film d.o.o.
Redatelj Aldo Tardozzi i Igor Šeregi