Glazbenik koji oduševljava, koncert Sandija Cenova u Puli!

by stu 14, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Miljenik ženske publike, veliki romantičar i autor nekih od najljepših ljubavnih stihova Sandi Cenov, iza kojeg je izuzetnih dvadeset pet godina karijere, ne posustaje.

Nakon što nas je sve skupa nedavno počastio novom verzijom poznatog evergreena ‘Ljubi san vašu kćer’ legendarnog dubrovčanina Ibrice Jusića, koju sada izvodi sa svojim bendom, Sandi se okrenuo onome u čemu najviše uživa, live nastupima.

Sandi: “Jako se veselim koncertu u Puli”

Poznato je kako na svojim koncertima stvara prepoznatljivu atmosferu, koja vas jednostavno poziva na pjesmu i ples. Uz njegove pjesme odrasle su generacije obožavatelja, a Sandi četvrt stoljeća karijera odlično pretvara u vrhunski koncertni program, koji se savršeno uklapa u sve prostore.

Foto Hrvoje Serdar

Sve ovo očekuje vas narednog petka 17.11.2017. u Puli, u Clubu Stella, koji je naredna Sandijeva koncertna destinacija.

‘Jako se veselim nastupu u Puli. Zadnji put je bilo zaista sjajno, svi su pjevali moje pjesme od prve pa do zadnje, što me oduševilo. Istodobno, protekli vikend odlično sam se proveo u Novigradu kraj Pule, gdje sam snimio spot za aktulni singl ‘Ljubi san vašu kćer’.’

Dok čekamo dakle spot za novu pjesmu ‘Ljubi san vašu kćer’, preostaje nam jedino uživati u glazbenim čarolijama Sandija Cenova u Puli, 17.11. Stella Club.