Podijeli objavu

Već na prve taktove, osjeti se kad je pjesma hit. Upravo to ponudio nam je nedavno iz svoje glazbene radionice Toni Cetinski.

Nova skladba ‘Kao u snu’, u samo dva tjedna emitiranja, osvojila je srca svih u regiji, a najnoviji dokaz tome je odlično 3. mjesto na nacionalnoj top listi HR top 40.

I tu nije kraj, publika je zavoljela na prvu, na Youtubeu broji gotovo 600 tisuća pregleda https://youtu.be/JNwkmap9pOY, a na Tonijevim koncertima u Sloveniji ovog vikenda, u Ljubljani i Ljutomeru, tražilo se mjesto više u prepunim dvoranama.

‘Hvala svima koji su prigrlili tako lijepo pjesmu, te naš veliki trud znali cijeniti. Moji suradnici, autor pjesme i moja malenkost, zahvaljuju se od srca, ovo je velika stvar za nas koji smo radili na pjesmi.’, istaknuo je Toni.

Amil Lojo napravio je zaista odličan posao tekstom i glazbom za novu skladbu, sve skupa u vrhunski aranžman ‘zapakirao’ je Marko Vojvodić, dok glazbenu produkciju zajednički potpisuju Toni Cetinski i Igor Ivanović.

I ovim singlom, kao i u slučaju posljednjih ‘Laku noć’ i ‘Nemam sreće s tobom‘, koji su i dalje među najemitiranijim pjesmama, Toni pokazuje kako mu motiva za nove uspjehe, ne nedostaje.

Foto: Matteo Cetinski

Neumoran rad prvenstveno na samom sebi, kao i na pjesmama koje će objediniti na novom albumu, te bezgranična energija koju ulaže u svaki svoj koncert, kako bi fanovi bili što zadovoljniji, tek su mali djelić formule za uspjeh, koja Tonija Cetinskog godinama drži u vrhu najtraženijih regionalnih glazbenika.

Istodobno sam Toni nikada, prema ocijenama struke i publike, nije izgledao motiviranije i zadovoljnije. U takvom raspoloženju, koje garantira istinske glazbene doživljaje, Toni će dočekati i predstojeće koncerte, 16. i 17.03. u Švedskoj, te veliki koncert 26.04. u beogradskom Sava centru. Nakon tri godine i tadašnja dva rasprodana nastupa u Kombank Areni, kojima je obilježio 25 godina rada, ne sumnjamo kako će prepuni Sava centra s oduševljenjen dočekati novi koncert glazbenog velemajstora. Ulaznice za beogradski koncert već su u prodaji a možete ih nabaviti putem sustava eventim.rs.

16.03. Švedska, Malmö, Moriska Paviljongen
17.03. Švedska, Göteborg, Trädgår’n
26.04. Srbija, Beograd, Sava centar