Podijeli objavu

Studio Mozartine neumorno radi na novim projektima i donosi nam odlične nastupe sa svojim zborovima pa će tako nakon fantastičnog koncerta održanog u Pokupskom prošle nedjelje, svojim nastupom počastiti obožavatelje malo drugačijim koncertom. Naime, ovog puta će im se pridružiti zbor dječaka BoysVoice.

A kako izgleda kada djevojčice i dječaci dječjih zborova udruže snage, pogledajte i poslušajte ove subote, 21.04. na koncertu Schubertina i Vivaldina te zbora dječaka BoysVoice u Hrvatskoj Kostajnici u crkvi sv. Antuna Padovanskog u 18:30 sati pod voditeljstvom dirigentica Martine Divjak i Tene Maletić i korepetitora Ivana Pernickog.

Koncert je u organizaciji udruge Glazbeni centar Papandopuline. Zbor dječaka BoysVoice osnovan je u listopadu 2017. godine, kao prvi dječački zbor u sklopu Pjevačkog studija Mozartine, a okuplja dječake od 6-14 godina s područja Zagreba. Zbor dječaka djeluje na području Centra, a na repertoaru zbora nalaze se prigodne klasične skladbe te pop-rock obrade.

Za sve one koji još možda ne znaju, dječji zbor Schubertine osnovan je u listopadu 2010. godine, kao treći podmladak Djevojačkog zbora Mozartine koji djeluje na području Novog Zagreba i okuplja djevojčice od 6 do 12 godina. Najčešće izvode skladbe klasične glazbe poznatih hrvatskih i inozemnih skladatelja koje su primjerene dobi djece. Schubertine od osnutka vodi Martina Divjak koja je i dirigentica zbora dječaka BoysVoice.

Dječji zbor Vivaldine osnovan je u listopadu 2015. godine, kao peti podmladak Djevojačkog zbora Mozartine, a djeluju na području Gajnica i okupljaju djevojčice od 6 do 12 godina iz tog dijela grada. Dirigentica Vivaldina je Tena Maletić.

Vidimo se na koncertima dječjih zborova ove subote u Hrvatskoj Kostajnici!

Ulaz na koncert je slobodan!