Podijeli objavu

Ljetna svirka pod vedrim nebom sinoć je oduševila tisuće posjetitelja Fuliranja na moru.

Zabava je započela na pozornici na plaži, gdje je sve u moru i na ručnicima zagrijao uvijek sjajni Pavel, nastupajući u odličnoj atmosferi. Prije početka sljedećeg koncerta na glavnoj pozornici fuliranti su isprobavali lokalne specijalitete konoba Opat, Boba i Prova.

Goran Bare je izlaskom na stage sa svojim bendom Majke izazvao totalno oduševljenje, a svoj je nastup započeo duhovitim komentarom: ” O zašto svi ljudi moraju ići istog dana na more, kaj ne može ići njih 20 jedan dan, pa onda njih 30 drugi dan, pa nek se dogovore, a ne ovak’ da se vozim sto sati do Tisnog”. Uzavrela atmosfera coolminirala je uz pjesmu Teške boje, a nakon njega euforija se nastavila uz dobro raspoloženi Psihomodo Pop, čiji je frontmen Gobac prije nastupa provjerio temperaturu i slanoću mora. Tulum je potrajao do ranih jutarnjih sati, a dobro poznate pjesme odzvanjale su i dalje The Garden Resortom u Tisnom.

Danas je zadnji dan Fuliranja na moru. Od 19 sati publiku će rasplesati Ljetno kino, od 21 sat stiže Parni valjak s dobro poznatim hitovima, dok festival zatvara Vojko V. Vidimo se!

Fotografije: Sandro Sklepić i Ivan Šardi