Glazbena coolminacija Fuliranja na moru

by kol 4, 2019Domaća glazba, Festivali, Izdvojeno, Vijesti

Ljetna svirka pod vedrim nebom sinoć je oduševila tisuće posjetitelja Fuliranja na moru.

Zabava je započela na pozornici na plaži, gdje je sve u moru i na ručnicima zagrijao uvijek sjajni Pavel, nastupajući u odličnoj atmosferi. Prije početka sljedećeg koncerta na glavnoj pozornici fuliranti su isprobavali lokalne specijalitete konoba Opat, Boba i Prova.

Goran Bare je izlaskom na stage sa svojim bendom Majke izazvao totalno oduševljenje, a svoj je nastup započeo duhovitim komentarom: ” O zašto svi ljudi moraju ići istog dana na more, kaj ne može ići njih 20 jedan dan, pa onda njih 30 drugi dan, pa nek se dogovore, a ne ovak’ da se vozim sto sati do Tisnog”. Uzavrela atmosfera coolminirala je uz pjesmu Teške boje, a nakon njega euforija se nastavila uz dobro raspoloženi Psihomodo Pop, čiji je frontmen Gobac prije nastupa provjerio temperaturu i slanoću mora. Tulum je potrajao do ranih jutarnjih sati, a dobro poznate pjesme odzvanjale su i dalje The Garden Resortom u Tisnom.

Danas je zadnji dan Fuliranja na moru. Od 19 sati publiku će rasplesati Ljetno kino, od 21 sat stiže Parni valjak s dobro poznatim hitovima, dok festival zatvara Vojko V. Vidimo se!

Fotografije: Sandro Sklepić i Ivan Šardi