Podijeli objavu

Nešto više od tisuću najsretnijih Šibenčana koji su na vrijeme nabavili ulaznice za Gibonnijev koncert na Tvrđavi sv. Mihovila s punim pravom mogu kazati da su učinili pravu stvar. Dva i pol sata jedan od najvećih hrvatskih glazbenika sinoć je na najljepšoj pozornici Jadrana redao stare i nove hitove iz bogate tridesetogodišnje karijere, a publika je od prve pjesme bila na nogama – piše sibenskiportal.rtl.hr

– Ovo nam je jedan od najvažnijih koncerata ovo ljeto jer polovica benda dolazi iz Šibenika, ali večeras ovdje i imamo sve što je potrebno za dobar koncert. Imamo Šibenčane i imamo brkove- kazao je Gibonni kojemu je ovo drugo gostovanje na Tvrđavi sv. Mihovila.

Činim pravu stvar, Sreća, Anđeo u tebi, Onako od oka, Sve ću preživit, Bella Figura, Judi, zvir i bestimje tek su neki od hitova koje je izveo skoro pa u duetu s ‘klapom od tisuću ljudi’ koja ga je pratila u stopu. Od početka do kraja koncerta Gibonni je komunicirao s publikom, a u nekoliko navrata je i sišao među oduševljene Šibenčane koji su sinoć ‘opalili’ nekoliko stotina selfija s glazbenikom.

Cijeli fotogaleriju možete pogledati na stranicama Šibenskog portala.