Gibonni oduševio slavljeničkim koncertom u Areni Varaždin

by pro 10, 2023Domaća glazba, Vijesti

Nakon niza rasprodanih velikih dvorana diljem Lijepe naše, jedan od najvećih glazbenika ovih prostora u subotu navečer je napunio još jednu – Arenu Varaždin. Gibonni je koncert otvorio pjesmom “Dobri ljudi”, a u pratnji vrhunskog benda otpjevao je sve svoje bezvremenske hitove te varaždinskoj publici priuštio večer za pamćenje na slavljeničkom koncertu.

“Sreća”, “Ne odustajem”, “Nek’ se dijete zove kao ja”, “Mirakul”, “Ako me nosiš na duši” i “Činim pravu stvar” samo su neki od hitova koji su se orili Arenom Varaždin, a Gibonniju su se na pozornici i ovoga puta pridružili prijatelji glazbenici. Maya Azucena, Matija Dedić i Dino Jelusić bili su gosti njegova koncerta te su zajedno s njim na pozornici ostavili nezaboravnu emociju i dojam koji će se danima prepričavati. Maya će se Gibonniju pridružiti i na koncertima u Zadru i Rijeci kojima će sjajni glazbenik zaključiti 2023. godinu.

Poslije Varaždina, Gibonnija čekaju nastupi u Dubrovniku na Stradunu 16. prosinca te 23. prosinca u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru. Ulaznice za koncert u Zadru možete nabaviti u sustavu Entrio.

Na koncertu u Zadru će poseban gost večeri biti Damir Urban, a upravo njegov grad Gibo će uvesti u novu godinu. Velikim koncertom u Rijeci Gibonni će zaključiti godinu u kojoj je proslavio 35 godina itekako bogate karijere uz nekoliko desetaka tisuća svojih vjernih obožavatelja te je još jednom dokazao kako se za njegove koncerte u svim dijelovima regije uvijek traži ulaznica više.

Deseci nagrada publike i struke potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda da je dobro ono što radi. Bezvremenski hitovi koje je stvorio od 80-ih godina naovamo rado su pjevani ne samo u Hrvatskoj, već i diljem regije.