Gibonni najavio sjajne goste i pozvao Zadrane da zajedno dočekaju Badnjak

by pro 20, 2023Domaća glazba, Vijesti

Gibonni ove godine slavi 35 godina bogate karijere, a u Zadar dolazi dan prije Badnjaka u sklopu turneje na kojoj je napunio najveće koncertne prostore diljem Hrvatske i regije.

Jedan od najvećih glazbenika ovih prostora će uz vrhunski orkestar i poseban program ove subote od 20 sati izvoditi svoje najveće hitove među kojima i posljednje objavljeni “Mlijeko proliveno”. Kao uranjeni božićni poklon Gibo će publici pod bor  pokloniti sjajne izvedbe bezvremenskih pjesmama. Ulaznice za koncert još uvijek stignete nabaviti u sustavu Entrio.

Na pravom glazbenom showu u Zadru će posebni gosti večeri biti Damir Urban te Matija Dedić, a Gibonniju će se i ovoga puta pridružiti sjajna vokalistica Maya Azucena.

Ispred publike koja će doći u Dvoranu Krešimira Ćosića je večer za pamćenje, a tamo ih očekuju sve Gibonnijeve najveće uspješnice poput “Tempera”, “Činim pravu stvar”, “Mirakul”, “Libar”, “Oprosti”, “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “Judi, zviri i beštimje”, “Onako, od oka”, “Udica” te “Lažu fotografije”.

Deseci nagrada publike i struke potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda da je dobro ono što radi. Bezvremenski hitovi koje je stvorio od 80-ih godina naovamo rado su pjevani ne samo u Hrvatskoj, već i diljem regije.

Za sve one koji možda neće stići na koncertni spektakl u Zadru, Gibonnija ove godine mogu uhvatiti još samo na velikom koncertu u Rijeci kojim će sjajni glazbenik zaključiti 2023. godinu u kojoj je proslavio 35 godina itekako bogate karijere uz nekoliko desetaka tisuća svojih vjernih obožavatelja te je još jednom dokazao kako se za njegove koncerte u svim dijelovima regije uvijek traži ulaznica više.