Genova izaziva – Zsa Zsa i Žanamari otkrile svoju otkačenu stranu u kampanji #bassamlud

by pro 21, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Poznata glazbena lica otisnula se u otkačenu avanturu čakovečkog benda Genova u kampanji #bassamlud!

Talentirana glazbena sedmorka iz Čakovca, koja stvara i djeluje pod imenom Genova, svoju uspješnu, petu godinu postojanja zaokružila je šestim video singlom „Baš sam lud“!

U godini koju je obilježila objava njihovog istoimenog debitantskog izdanja, koje donosi fuziju zaraznog pop-rock zvuka s diskretnim elementima funka i jazza, perspektivni bend zasjao je novim singlom koji je nastao u njihovoj prvoj, ujedno dvostrukoj (!), glazbenoj suradnji s karizmatičnim slovenskim kantautorom Zoranom Predinom i našim vrsnim pijanistom Matijom Dedićem.

Priča o „prijateljstvu“ i neuzvraćenoj ljubavi, ujedno balada o zaluđenosti, neprimjetnosti i žudnji za pogledom, osvojila je eter i postala inspiracija za zabavnu kampanju pod naslovom #bassamlud kojom Genova želi saznati – što ste najluđe učinili za svoju bolju polovicu, za svog dragog ili općenito u svom životu?

„Tražimo odgovore na ovo često, ali opet čudnovato pitanje. Jeste li ikad preletjeli cijeli svijet da nekome poklonite ružu, ili ste se ludo zabavili na nekom čudom partyju?!
Zanima nas vaša priča i želimo da je podijelite s nama.“ poručila je Genova i pozvala sve da im se pridruže u ovoj ludoj avanturi.

Kako postati dio „hashtagiranog“ otkačenog svijeta Genove?

„Snimite kratak video (trajanja do najviše 90 sekundi), ispričajte nam svoju ludu uspomenu, završite je hashtagom singla #bassamlud i budite dio naše priče“, poručio je pjevač benda Genova, Hrvoje Krištofić, a gdje će nas ova avantura odvesti tek trebamo otkriti!

Dobar hashtag daleko se čuje pa su se tako izazovu odazvale glazbenice koje su pokorile scenu posljednjih godina – najperspektivnija ovogodišnja glazbena nada, talentirana Zsa Zsa, i trenutno najatraktivnija slastičarka showa „Tri,dva,jedan – peci“, pjevačica Žanamari Perčić. U svojim kratkim video pričama pod hashtagom #bassamlud otkrile su svoju otkačenu stranu i pozvale sve da budu taman onoliko ludi koliko nam treba da nam život bude malo spontaniji, slobodniji i sretniji.

Žanamari – #BASSAMLUD

Zsa Zsa – #BASSAMLUD

Uključi se i ti u kampanju #bassamlud i inspiriraj nekoga da pokaže svoja krila!