Genijalni Songkillersi u Jezerima otvaraju novu sezonu festivala Više RnR na Obali Mora

by srp 9, 2019Domaća glazba, Festivali, Izdvojeno, Vijesti

Zagrebačka funk šestorka predvođena karizmatičkim Željkom Banićem na glavom trgu u Jezerima otvara drugu sezonu glazbenog festivala Više RnR na Obali Mora.

Radi se o projektu pokrenutom prošle godine koji za cilj ima povezivanje mjesta na otoku Murteru i promociju kvalitetne autorske rock glazbe. I ovo ljeto, u srpnju i kolovozu na rasporedu je osam koncerata u četiri mjesta koje spaja „murterski škoj“. Prvi na redu su isprobani dugogodišnji prvaci funk žanra u Hrvatskoj – Songkillersi

„Songkillersi su aktivno na sceni preko 20 godina. Prvo su uz Dina doveli funk đir u Hrvatsku, i onda ostali dosljedni sebi i uvijek kvalitetni i originalni, a zadnjih godina doživljavaju drugo proljeće te izbacuju odlične singlove s Nikolom Marijanovićem“ – poručuju organizatori u najavi ovog događaja.

Koncert Songkillersa na rasporedu je sutra (srijeda), od 22 sata na trgu Jezerana u Jezerima.

Ovo ljeto na Murteru ,nakon Songkillersa, redom će nastupati – Silente, Bloom, Kries, Brain Holidays, Mjesni Odbor, Nola i Ogenj.

Ulaz na sve koncerte je besplatan, a projekt se realizira od strane turističkih zajednica i općina na otoku, kroz šibensku organizaciju PARK, poznatu po dugogodišnjim glazbenim projektima – Kulturaljka te festivali Regius i Membrain.