„Gabriella ima sve” riječi su Nine Badrić, a njezin prvi singl “Nekog kao ti” to sve i pokazuje!

by velj 14, 2020Uncategorized

Gabriella je mlada glazbenica iz Varaždina koja nam predstavlja svoj singl prvijenac “Nekog kao ti” satkan od čiste emocije i obojan predivnim zvukom ove talentirane glazbenice.  

Svu emociju koju je čuvala, izbacila je upravo u ovoj pjesmi. Njezin glas sigurno će vas ostaviti bez daha kao i priča o najvećoj neprežaljenoj ljubavi koja traje vječno o čemu ovaj singl i progovara.

Na pjesmi je radio odličan autorsko – producentski tim koji čine David Magdić i Leonardo Kapetanović, ali je ostvarena i producentska suradnja s dobrom nam poznatim Antom Pecotićem i Bojanom Šalamonom Shallom, koji surađuju s mnogim našim glazbenim imenima poput Nine Badrić, Vannom, Kedžo, Zsa Zsa, Jacques, itd

Gabriella je studirala tri godine pjevanje na Akademiji za glazbu u Ljubljani, a trenutno studira pjevanje na Mužičkoj akademiji u Zagrebu u klasi profesorice i naše poznate primadone Lidije Horvat Dunjko.

Godine 2009. sa samo jedanaest godina bila je i polufinalistica “Supertalenta” gdje se po prvi puta susrela s Ninom Badrić koja je imala samo riječi hvale za nju, a 2018. u glazbenom showu “Zvijezde“ ponovno se susreće s Ninom koja joj je tada bila mentorica, ali i velika podrška tijekom cijelog showa.

Od malih nogu se ova mlada umjetnica bavi glazbom, a u svoju biografiju je upisala i nekoliko nastupa u velikoj koncertnoj dvorani Lisinski. Nastupala je kao gost po raznim festivalima diljem hrvatske te je surađivala i s mnogim poznatim imenima hrvatske glazbene scene.

Poslušajte i vi novi singl i zaljubite se u njezin glas, jer “Nekog kao ti” smo čekali na glazbenoj sceni!

Gabriellu možete pratiti na društvenim mrežama:
FACEBOOK
INSTAGRAM