Podijeli objavu

Nakon što su prošle godine pjesmama „Mosh Pit“ i „Naša noć“ te njihovim pratećim spotovima publici predstavili treće studijsko izdanje „20/20“, Frenkie, Kontra & Indigo objavili su spot za pjesmu „Domina“, čiju produkciju i režiju potpisuje Adnan Avdić.

Slušajte „20/20“ putem digitalnih glazbenih platformi.

Album „20/20“ objavljen je krajem prethodne godine, a snimljen je u Red Bull studiju u Los Angelesu i kombinira osnovne elemente rap glazbe s modernim zvukom produkcije. Na izdanju se našlo 12 pjesama koje slikovito prikazuju njihove dojmove pod kalifornijskim suncem, ali i noćnim svjetlima američkog velegrada, što i sami potvrđuju: „Jedno novo iskustvo u epicentru glazbe kojom se bavimo veći dio života. Imali smo čast vidjeti kako to izgleda mimo spotova i dokumentaraca, što smo primijenili na glazbu u smislu samog zvuka, dok su tekstovi ostali u domaćem duhu.“

“Ovaj je album pun energije te se uz njega možete voziti gradom, raditi neke svakodnevne aktivnosti ili ga pomno slušati kod kuće, jer je pun poruka i fazona koji vam možda na prvu promaknu, pa se morate vratiti do njih. Ovo je do sada sigurno naš najžešći album, nema pauza i stanki, već se energija i napetost prožimaju od prve do posljednje pjesme”, riječi su kojima su Frenkie, Kontra & Indigo opisali ovo novo izdanje.

Publika je s upoznavanjem albuma mogla započeti prvim singlom „Mosh Pit“, čija moćna i dinamična energija savršeno oslikava kombinaciju domaćeg jezika i slanga s prepoznatljivim američkim beatom, a to je upravo ono što krasi album ove kreativne trojke. Za pjesmu „Mosh Pit“ predstavljen je i videospot, koji je nastao u Los Angelesu.