Podijeli objavu

‘Ne isključujem mogućnost ponovnog odlaska na Eurosong. Unatoč ‘neuspjehu’ za mene je to bilo lijepo iskustvo koje ću možda ponoviti.

Ne bih ništa promijenila, jedino bih voljela da me publika odabrala’, rekla je Franka gostujući kod Dalibora Petka u njegovom televizijskom showu.

Gledatelji su doznali koja je pjesma uz Crazy bila druga opcija za Euroviziju. ‘Razmišljali smo o pjesmi „Tajno“ s kojom sam bila na Zagrebačkom festivalu. Tada je pjesma imala samo englesku verziju i zvala se Fallen, ali nam se Crazy ipak učinio kao bolja opcija’, rekla je pjevačica.

Ovogodišnjem predstavniku Roku Blaževiću poručila je da u moru savjeta koje dobiva najvažniji onaj ostati svoj. Mladoj pjevačici u emisiji su se pridružili i brojni gosti. Željko Bebek prisjetio se zajedničke turneje, Filip Dizdar perioda kad je u medijima procurila lažna vijest da su ljubavni par, a Igor Barberić nazvao ju je svojom izgubljenom sestrom. Pjevač Darko Domijan priznao je da su ga dvije godine prije suradnje s Frankom mnoge naše pjevačice odbile otpjevati legendarnu Ulicu jorgovana, voditelj Ivan Vukušić prisjetio se Frankinog sudjelovanja u pjevačkom natjecanju na kojem je otpočela njezina karijera, a Zsa Zsa otkrila kako joj je ona bila uzor kad je imala 12 godina.

Producent Branimir Mihaljević i Luka Nižetić zaigrali su izazov ‘Ili jedi ili reci’, no umjesto odgovora na škakljiva pitanja radije su odabrali pojesti nejestive kombinacije.

U da/ne izazovu Franka je priznala da samo zbog istarskog pršuta nikad ne bi mogla biti vegetarijanka, da je Beyonce diva u svakom smislu te riječi i kako ju je iznenadilo da je pjevačica Rita Ora niža od nje. Otkrila je i da nije imala nikakvu nezgodu s trepavicom na Eurosongu kako su pisali pojedini mediji već da tako jednostavno reagira njezino oko. Sviđa joj se kaže što može balansirati dobro između karijere i mirnog obiteljskog života, a na pitanje misli li odseliti iz Hrvatske, odgovorila je: ‘Ne bih voljela. Uvijek sam putovala, živjela sam vani, ali više nikad ne bih odselila na duži period’, izjavila je Franka.