FOTO Prva večer rasprodane turneje #samoljubav u Šibeniku, uz posebno priznanje Tonyju Cetinskom za 30 godina karijere

by srp 20, 2019Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Bolji početak vikenda nismo mogli ni zamisliti, a kamoli poželjeti.

Predivan ambijent šibenske tvrđave Sv. Mihovila, ugostio je jednog od najuspješnijih i najnagrađivanijih regionalnih pjevača, Tonyja Cetinskog.

Koncertna turneja #samoljubav, dobila je spektakularan nastavak sa dva, odavno rasprodana koncerta u Šibeniku, a jučerašnja prva večer, nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Foto: Martina Japundžić

Tony Cetinski i publika, puna tri sata disali su kao jedno, a bend i gudački orkestar Vortex Strings, svojim izvedbama, sve su podignuli na do sada neviđenu glazbenu ‘stepenicu’.

Da sve ove godine Tony živi cijelim srcem za glazbu, bezbroj puta je pokazao, a brojne nagrade, rasprodani koncerti, hitovi koji tjednima ne silaze sa vrhova top lista, još su samo jedna velika potvrda.

Ipak, sinoć se dogodio jedan poseban trenutak. Ispred Hrvatske diskografske udruge, direktorica Maja Vidmar Klarić, Tonyju je uručila priznanje za 30 godina iznimno uspješne karijere.

Oduševljenje, ali i radost zbog spomenutog priznanja, Tony nije skrivao, a publika je sve to ispratila jednim velikim, gromoglasnim pljeskom.

Koncert nije prošao bez gostiju, pa su se tako Tonyju, koji tijekom cijele karijere nesebično podržava mlade, na pozornici tvrđave, pridružile jake snage novog glazbenog vala, Marko Kutlić i Jure Brkljača.

Spomenuti dvojac, česti su gosti na Tonyjevim koncertima, a sudeći po njihovim nastupima i reakcijama publike, ova večer će se itekako pamtiti!

Zaista je teško riječima opisati atmosferu, koja je vladala na koncertu, kao i odlično raspoloženje i energiju između Tonyja i publike.

Ipak jedno sa sigurnošću znamo, a to je da se večeras od 21 sat, ponovno vidimo na tvrđavi Sv. Mihovila, na drugom unaprijed rasprodanom koncertu Tonyja Cetinskog!

Ovo je još jedan pokazatelj, da turneja #samoljubav u potpunosti ruši sve rekorde.