FOTO: U prepunoj dvorani Tivoli ‘Naša bila štorija’ osvojila srca Slovenaca!

by lis 29, 2017Domaća glazba, Vijesti

Severina, Goran Karan, Danijela Martinović, Giuliano, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov, Mirella Meić i Zorica Bučić večer su otvorili pjesmom ‘Štorija’ tijekom koje je publika nagradila velikim pljeskom svakog izvođača posebno kako se penjao na pozornicu.

Sve pjesme iz mjuzikla, koje potpisuju Nenad Ninčević i Goran Karan, bile su pravi praznik za dušu svim prisutnim, te su ih svojom pitkošću odvele u neka ljepša i romantičnija vremena.

Severina je još jednom pokazala kako je nevjerojatno scensko biće, te su joj pjesme ‘Ispovid’, ‘Sta je svit’ i ‘Nisan oženija koju san jubija’ ponovo izazvale suze.

Goran Karan je samostalnim izvedbama pjesama ‘O more lipo’, ‘Sanjaj’ i ‘Bila pisma’ ponovo dozakao da je jedan od najboljih vokala.

Joško Ševo, koji je glumio naratora u ovoj priči, više je puta od srca nasmijao publiku prilagođavajući dio teksta Slovenskoj publici.

Posebno zaigrani i rasplesani bili su Danijela Martinović i Giuliano izvedeći zajedničku pjesmu ‘Mali orekstar’, dok su poseban začin dale Mirella Meić Zorica Bučić koje su odlično utjelovile dalmatinske tračare u pjesmi ‘Neka visi Pedro’.

Odlični mladi glumci

U Ljubljani su ponovo briljirali mladi glumci Ivo Perkušić, Andrea Mladinić, Đana Kuzmanić i Luka Čerjan koji su glumili Gorana, Severinu, Danijelu i Giuliana u mladim danima.

Ljubljana nas je pustila da joj uđemo u srce. Divni ljudi su došli, a srce mi je jako veliko pogotovo jer se to dogodilo na godišnjicu smrti Zdenka Runjića, velikog majstora koji je pozlatio pute svima nama koji smo u ‘Našoj biloj štoriji’ – rekao je Goran Karan.

Za kraj pjesme ‘Dižen čašu vina’ i ‘Živila nan jubav’ podigle su publiku na noge koja je puna dojmova sve sudionike na pozornici pozdravila velikim pljeskom!

‘Naša bila štorija’ je u Sloveniji nadmašila sva očekivanja, te je novi termin sa slovenskom publikom zakazala već za petak, 3. studenog u Mariboru.

Foto: Simone di Luca