Podijeli objavu

Kakva noć ludilo u nama, slika koja se mogla vidjeti sinoć u krcatom Metropolis clubu!

Da su svi ludi za partijima iz osamdesetih i dobrom muzikom znalo se već prije tjedan dana kad je ovaj koncert bio rasprodan. Svi oni željni zabave i nekadašnjih hitova kakve se moglo slušati u Saloonu, Lapu i Kulušiću, pohrlili su sinoć u Metropolis club gdje se kao nekad u ona stara dobra vremena moglo dobro zaplesati na kultne hitove osamdesetih godina.

Atmosferu su do usijanja kao „Vrući bojler kad ga staviš na tri“ doveli Neki to vole vruće kultni pop band koji sudeći po ovom koncertu i dan danas ima svoju publiku. Tadašnji vladari pop urbanog zvuka odličnom svirkom, komunikacijom i zabavom sa publikom pokazali su kako se to radilo i da još itekako mogu dobro zapaliti publiku! Neki to vole vruće” svoju karijeru počeli su još početkom 80-tih kada su pjesmama ‘California’ i ‘Teška vremena’ napravili pravi skok na tadašnje muzičke ljestvice, da bi sa singlom ‘Jeans generacija’ ujedinili poklonike urbanog pop zvuka. I danas njihova energija nije nimalo pala i mogu se pohvaliti sa odličnim live nastupom.

Dovoljno je da se Šomi i Đimi pojave na pozornici, pa da krene ples uz ‘Teška vremena’, Bojler’, ‘Reci da’, Medu moj i šećeru’ i ‘Californiu’! A i dan danas mogu se pohvaliti da su žene naprosto lude za njima.

Uz obilje hitova iz 80-tih iz klupske DJ kuhinje, cijelog štimunga Metropolis club vratio je sve prisutne u đir poznatih klubova iz tog doba, a sudeći po odazivu publike možemo slobodno reći da su 80-te još uvijek in.

FOTO: Bojan Lutring