Podijeli objavu

Sinoć je talijanski pop-operni trio ‘Il Volo’ premijerno nastupio u Hrvatskoj. Nastupali su u najvećoj dvorani u Hrvatskoj, pa ne čudi što nije bila rasprodana dvorana, ali su svakako skupili velik broj ljudi, uzimajući u obzir da se ipak radi o opernom triju.

Foto: Goran Jakuš

Simpatičan trojac se pojavio na pozornici par minuta nakon 20 h, za kada je koncert i bio predviđen. Otprilike dva i pol sata su zatim nastupali i pjevali neke od najljepših melodija: od talijanskih arija pa do američkih božićnih pjesmi, čuli smo sve i svašta.

Foto: Goran Jakuš

Iako je bio sjedeći koncert, pri kraju koncerta su se apsolutno svi podignuli i pohrlili u prve redove, gdje su dečki pokazali još jednom i da imaju odličnu komunikaciju s publikom, uz glasove kakvi se ne ponavljaju.

Uz to što su većinu pjesmi izvodili zajedno, svatko od njih je imao solo pjesme, a bilo je i nekoliko dueta. Zaista su pokazali svoje vokalne sposobnosti i što zaista mogu – od jačine glasa pa do raspona, koji je više od impresivnog.

Foto: Goran Jakuš

Svakako je ‘highlight’ večeri bio činjenica da su dečki naučili reći ‘hvala’, pa su to ponavljali do iznemoglosti. Osim toga, pokazali su i zavidno znanje hrvatskih nogometnih igrača, čestitali na odličnoj igri na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i zaista smo se osjećali kao smo kliknuli s njima.

Foto: Goran Jakuš

Da nismo jedini, govori i činjenica da su na samom kraju koncerta najavili povratak u Zagreb sljedeće godine. Hoće li se to i ostvariti, ćemo tek vidjeti, ali svakako se nadamo da hoće!

Ana Šoda