FOTO: Goran Karan zapjevao splitskoj “Merlinki”

by kol 1, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Goran Karan je ovih dana snimio spot za novu pjesmu “Glas sa juga”

U spotu za pjesmu ”Glas sa juga” kojeg će predstaviti ovih dana, Goran Karan ugostio je Martinu Mijić, Splićanku poznatu po svojoj zaljubljenosti u modu sredine 20. stoljeća.

Simpatična plavuša u svojim ormarima krije više od 450 haljina, a snimanje koje je potrajalo nekoliko dana, na lokacijama Splita i Šibenika proteklo je u vrlo ugodnoj atmosferi.

Snimanje video spota za pjesmu ”Glas sa juga” je bila čista zabava. Budući da je redatelj spota Željko Petreš, s kojim surađujem od 1998. godine i pjesme ”Kazna mi je što te ljubim” pa sve do ”Štorije” iz mjuzikla Naša bila štorija, rad na spotu je bio opušten, a atmosfera prijateljska. Ono što je novo je sjajna Martina Mijić koja je tumači glavnog ženskog lika. Martinin sjajni styling je pjesmi donio vedrinu i razigranost u toj mjeri da sam čak i ja zaplesao – ispričao je Goran, te dodao:

Zahvaljujem se cijelom društvu – Martini i Dariji, Željku i njegovo teamu, a posebno Mirelli Meić u ulozi koproducentice spota. Premijeru spota čekamo s velikim guštom – zaključio je.

Premijera video spota  i novog singla ”Glas sa juga” u izdanju Scardone  očekuje se uskoro, a djelić atmosfere pogledajte u foto galeriji.