Podijeli objavu

Sinoć je u prepunom Metropolis clubu vladala prava plesna groznica i to u božićnom izdanju.

Prepun klub pjevao je najveće ABAA hitove uz fantastične Riječane Abbaziu koji su i ovoga puta pokazali da su pravi majstori u izvođenju hitova najpopularnije pop grupe svih vremena. U samo predbožićno raspoloženje Metropolis club pripremio je na zahtjev mnogih svojih posjetitelja čarobno božićno izdanje posvećeno najvećoj pop grupi svih vremena ABBI, dovodeći ponovno fantastične Riječane Abbaziu, koji su oduševili krcat klub na svom zadnjem koncertu u Metropolis club-u. A tako je bilo i ovoga puta.

FOTO Bojan Lutring

A da je pomama za kartama bila opravdana, svi oni koji su bili potvrditi će autentičnost izvedbe riječke Abbazie-koja je vokale ABBE hvatala čak i po boji glasova, potvrđujući time kako su jedan od najtraženijih izvođača ove kultne pop grupe. Band – Abbazia iz Rijeke sačinjen od istaknutih glazbenika koji sa pravom nose epitet i priznanje autentične izvedbe popularne ABBE. Ovoga puta u posebnom božićnom ozračju bili su prava muzička poslastica.

A publika je i danas pokazala da su ABBA hitovi bezvremenski i da i novije generacije jednako kao i stariji uživaju u njima.