Podijeli objavu

Nakon što su objavili najavni singl „Đe će ko“, te pjesme„Teorija zavjese“ ft. Zijah Sokolović i „Baš svi“ ft. Ćelo & Abdi, FM Jam trojka – Frenkie, Kontra i Indigo predstavljaju novi komadić zvuka s iščekivanog albuma „Egzil“ – pjesmu „Sad bi htjela“.

Prethodno objavljenim, eksplozivnim pjesmama trojac je samouvjereno i agresivno najavio album „Egzil“, a svega tjedan dana do izlaska iščekivanog izdanja, vrijeme je za nešto nježniji ton, u kakvom je nastala i rap balada „Sad bi htjela“. Novom pjesmom Frenkie, Kontra i Indigo dokazuju kako se i u istinskoj ranjivosti može pronaći hrabrost i inspiracija, a govore o komplikacijama koje se pojavljuju tijekom dugogodišnjeg odnosa muškarca i žene.

Album “Egzil”

Frenkie, Kontra i Indigo novom pjesmom „Sad bi htjela“ nastavljaju najavljivati album „Egzil“, sniman u Tokiju. Uz dosad predstavljene četiri pjesme, na albumu ćemo imati prilike čuti još 9 pjesama, a iščekivano izdanje u Hrvatskoj očekujemo za tjedan dana – 15. prosinca. Proces stvaranja novog albuma trajao je godinu dana, uspjeli su ga snimiti u svega pet dana, a hrvatskoj je publici dostupan u prednarudžbi putem Google Playa.