Florence+The Machine u Puli!

by sij 23, 2023Izdvojeno, Koncerti, Strana glazba, Vijesti

Florence + The Machine
Dance Fever tour
Arena, Pula
18.06.2023.

Florence + The Machine, jedno od najznačajnijih imena aktualne svjetske glazbene scene, dolaze u pulsku Arenu na premijerni samostalni koncert u Hrvatskoj u nedjelju 18. lipnja 2023.

Sedam godina nakon festivalskog nastupa kod nas, Florence + The Machine donose svoju spektakularnu i produkcijski raskošnu Dance Fever turneju u Pulu. Turneja prati sajajan istoimeni posljednji studijski album, a odvela je Florence do sada više puta u neke od najimpresivnih dvorana diljem svijeta. Po nekoliko dana zaredom je rasprodala lokacije kao što su O2 u Londonu, Madison Square Garden u New Yorku ili Hollywood Bowl u Los Angelesu.

Za samostani nastup u Hrvatskoj odabran je možda i najljepši koncertni prostor kojeg ovaj dio Europe ima. Dvije tisuće godina stari amfiteatar bit će savršena pozornica na kojima će Florence predstaviti novi album, ali i podsjetiti na neke od najvećih hitova iz cijele karijere.

Ulaznice u prodaju kreću u srijedu 25. siječnja u 10:00 sati u sustavu www.eventim.hr i na svim njihovim fizičkim prodajnim mjestima.

Early bird kontingent partera je po cijeni od 59 eura, a kada se rasproda cijena ide na 69 eura.

Early bird kontingenta tribina je po cijeni od 77 eura, a nakon što se rasproda cijena ide na 89 eura.

Sektor trava stajanje gore u prodaji će biti po jedinstvenoj cijeni od 53 eura.