Flashback – Back To The R’00ts: veliki dance tulum uz Coloniu, ET i Karmu u Boogaloou!

by lis 7, 2023Domaća glazba, Vijesti

“Prvo plešite, razmišljajte poslije. To je prirodan poredak stvari”, tako je mudro zborio pisac Samuel Beckett. A tamo krajem 90-ih i početkom nultih baš se dobro plesalo! Tako će biti i u petak, 13. listopada u Boogaloou. Drugačije ni ne može biti kad na pozornicu izlaze i tri grupe čije hitove svi jako dobro znaju: Colonia, Karma i ET!

One će ovom prilikom predvođene pjevačicama Ivanom Lovrić, Tarom Šušelj i Meri Andraković prvi put pred zagrebačkom publikom predstaviti ovaj koncept, što znači samo jedno – plesanje, plesanje i plesanje. Cijelu priču prije i nakon koncerta začinit će neprikosnoveni DJ Xxxtended – stručnjak za najveće dance hitove 90-ih i 00-ih! Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 17 eura mogu se kupiti preko sustava Entrio.

COLONIA je nastala 1996. u Vinkovcima, a danas je čine Boris Đurđević i Ivana Lovrić. U svojoj vrlo bogatoj karijeri izbacili su 13 studijskih albuma i iza sebe imaju desetke hitova. O Coloniji već manje-više svi sve znaju pa vrijedi poslušati njihov savjet: “Bilo bi vrijeme da se probaju haljinu i da se uskoči u najbolje cipele” i doći na njihov prvi koncert u Boogaloou!

ET ili Electro Team je bend nastao u lipnju 1987. u Zagrebu, a danas ga čine Adonis Ćulibrk Boytronic i pjevačica Meri Andraković. Osim za razvoj dance glazbe, bili su i jedni od pionira hip-hopa u Hrvatskoj, a inače su prvi hrvatski bend koji se pojavio na MTV-u.

KARMA je nastala 1999. godine u Umagu, a osnovali su je Neno i Pipi pod snažnim utjecajem obližnjih talijanskih diskoteka i imena kao što su Gigi D’Agostino, Eiffel 65 i Scooter. Godinu kasnije kao vokalistica im se pridružuje Tara. Bend je bio izuzetno popularan u Češkoj i Slovačkoj, nastupali su čak i u Kini.

 ‘Za tvoje snene oči’, ‘Oduzimaš mi dah’, “1001 noć”, ‘Tek je 12 sati’, ‘Ne traži ljubav, ‘7 dana’, ‘Malo pomalo’ – samo su neki od velikih hitova koja će razgaliti srca i natjerati sve prisutne da pjevaju u uglas. Naravno, uz to zajamčen je i vizualni spektakl kako bi doživljaj bio potpun. Više nego dovoljno razloga za doći 13. listopada u Boogaloo na veliki Flashback – Back To The R’00ts tulum. Jer plesati se mora! Sve informacije nađite na Facebook eventu.