Fitscho sretan ti rođendan!

by pro 5, 2017Domaća glazba, Vijesti

Vladar Domaće top liste našeg portala, glazbenik koji je već osam tjedana na broju jedan, zahvaljujući vašim glasovima, mladi i perspektivni pjevač pred kojim je sjajna karijera danas slavi 20-ti rođendan.

Tom prilikom dragi Fitscho želimo ti puno zdravlja, sreće, ljubavi i puuuuuuno prvih mjesta ne samo na našoj, nego na Top listama širom Lijepe naše.

Da ti karijera traje i potraje dugo dugo i da uvijek budeš tako vedar i nasmijan jer tako uveseljavaš ljude oko sebe.

Zapamti, danas si izašao iz tinejđerskih godina i došlo je vrijeme da se uozbiljiš….. 😀 …. jea right, kako da ne, nemoj da ti padne na pamet.

U ime redakcije Glazbenog infa i Star Medie (bez koje sve ovo ne bi bilo izvedivo) čestitamo Ti rođendan zajedno sa ovim genijalnim momcima u videu:

HVALA OPĆOJ OPASNOSTI! <3

A ako kojim slučajem ne znate za Fitschu on je vrlo ozbiljan po pitanju glazbe i planova vezanih za glazbenu karijeru.

Vrlo je ambiciozan, predan, marljiv i radi sve da mu se glazbena karijera ostvari u najboljem mogućem smjeru.

Fitschi je glazba prije svega i svaki nastup uvijek ima prednost.

Psssss… inače je spavalica, ali nema toga što ga može uspavati na putu ka glazbenom uspjehu 🙂

Fitschin kantautorski potencijal i mladenački elan prepoznao je i jedinstveni Jacques Houdek, koji ga je podržao riječima: „Kad slušam ovu pjesmu, čujem mladost. Pritom ne mislim nužno na nezrelost, već na mladost koja je svježa, svoja i hrabra! U, nažalost, jako poljuljanom glazbenom svijetu danas, velika je vrijednost u mladim kreativcima koji s puno srca pišu, snimaju, stvaraju glazbu koju vole i osjećaju. I zato svaka čast Fitschi na ovako iskrenom načinu izražavanja svega što on jest! Sretno!

Foto: DORINGO

Glazbu i tekst za singl „Mislim na nas“ napisao je Fitscho te nam otkrio kako je pjesma nastala: „Razmišljao sam o ljubavi i o tome postoji li ljubav na prvi pogled. Ako postoji, kako bi ona izgledala. Što sam više razmišljao o tome, navirale su mi riječi pjesme, koju sam potom uglazbio i danas je slušamo.“