Festival Reflektor poklanja koncert iznenađenja 9. studenog u klubu KSET

by stu 8, 2017Domaća glazba, Festivali, Strana glazba, Vijesti

Festival Reflektor su prošlog petka otvorili sjajni Artan Lili u Tvornici kulture, dva dana nakon nastupili su A Place To Bury Strangers i Triggerfinger, a ovoga tjedna publiku očekuje još odličnih koncerata.

Kod nas možda to još nije, odnosno zasigurno nije, ali na Zapadu je sasvim normalna pojava imati koncert iznenađenja, za koji ljudi najčešće i plaćaju karte ne znajući što očekivati ulaskom u klub. Yem se stoga odlučio testirati publiku i pozvati vas u KSET na njihov prvi secret gig u četvrtak 9. studenog. Dakle, u KSET-u vas očekuje koncert iznenađenja na kojem će nastupiti dva mlada zagrebačka benda. Prvi bend je još uvijek jako svježe ime na sceni, sviraju kombinaciju experimentala, elektronike, hip hopa i indieja. Kako to zvuči najbolje je saznati tako da ovog četvrtka dođete u KSET. Drugi bend bi slobodno mogao biti i headliner samog festivala, kako zbog već etabliranosti na sceni, tako i zbog svog europskog zvuka. Bend koji posljednjih tjedana osvaja domaće top liste svojim zaraznim melodijama, pjeva na engleskom te uskoro izbacuju svoj drugi album svako vrijedi doći poslušati.

Satnica je:
20:00 ulaz
21:00 prvi bend
21:45 drugi bend

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje s ulaznicom bilo kojeg Reflektor koncerta.

Nakon iznenađenja u KSET-u festival seli ponovno u Tvornicu, gdje će 11. studenog nastupiti odlični My Baby. Nizozemsko novozelandska koncertna atrakcija već je dobro poznata zagrebačkoj publici, a njihovi koncerti su uvijek zagarantirani uspjeh. Prije njih svirat će Dog’s Beach iz Zagreba.

Tri dana kasnije u Tvornici će nastupiti Public Service Broadcasting, prije njih će svirati zagrebački Nellcote, a na festivalu će osim u koncertima publika moći uživati i u predstavi “Lutonjica Toporko i devet župančića”, koja će se održati 19. studenog u KSET-u. Reflektor će zatvoriti grupa Qui 23. studenog u Tvornici kulture.