Podijeli objavu

Prijateljski povezani festivali Ferragosto JAM i Graffiti na Gradele organiziraju 8. lipnja Block party druženje u ljetnom vrtu Vintage Industriala kao uvod u svoja nadolazeća izdanja.

U planu je popodnevno crtanje grafita, zabavne nagradne igre, roštilj, DJ nastupi i večernja akustična svirka. Ulaz je slobodan.

Četvrti Block party pred zidove u dvorištu Vintage Industriala i ove godine stavlja Graffiti na Gradele tim grafitera u postavi Chez186, Sarme, Casino i Royal. Graffiti su već odavno prepoznatljiv dio identiteta kluba i dvorišta, stoga graffiteri pripremaju tematski zid prilagođen okružju u kojem se nalazi. Kulise jednog od omiljenih zagrebačkih klubova tako će postati prava galerija na otvorenom. Ujedno će to biti i sjajna prilika svim zainteresiranima da vide proces nastajanja graffita i na taj se način pripreme za punokrvno festivalsko izdanje u Bolu na Braču.

Čitav program počinje u 16 sati uz roštilj u vrtu i ležerni dnevni DJ program u izvedbi DJ Kune. Kroz zabavne igre poput beerponga i stolnog nogometa moći će se osvojiti nagrade – ulaznice za Ferragosto JAM na Orahovačkom jezeru te merch materijale oba festivala. Akustična svirka na rasporedu je u 21 sati kada se na ljetnu pozornicu penju rado viđeni Miki (Six Pack, Čovek Bez Sluha) i Sava (Čovek Bez Sluha) koji će ove godine u formi benda Čovek bez sluha nastupiti i na Ferragostu. Za afterparty zadužen je Zembo.

Block party satnica
16:00 – izrada grafita, popodnevno druženje uz roštilj i igre, DJ Kuna
21:00 – Miki (Six Pack, Čovek Bez Sluha) i Sava (Čovek Bez Sluha)
00:00 – DJ Zembo

Ferragosto JAM 12
1. – 5. kolovoza, Orahovačko jezero
Trenutni lineup: Goran Bare & Majke, Brkovi, Vojko V, Edo Maajka, Partibrejkers, Nered i Stoka, Nipplepeople, Letu štuke, I Bee, Minea, Ella, Kries, M.O.R.T., Porto Morto, Čovek Bez Sluha, Them Moose Rush, Ogenj, Ischariotzcky, Sfumato, Helem nejse, Mr. Lee & IvaneSky, Rezerve, Domagoj Šimek, Aklea Neon, One Step Away, Detmeć, MAR, JeboTon Ansambl, Dance Hard by DJ Kneža,…

Graffiti na Gradele 2019
25. – 27. srpnja, Bol (Brač)
Trenutni lineup: Vojko V, High5, Buntai, Oliver, Tikach, Traples, Niki Peducci, Nina Davis, Lil Cut Wrist,…