Podijeli objavu

Najsjajnije zvijezde uvijek pružaju poseban doživljaj.

Tako je bilo i sinoć, kada je Rujanfest i zagrebačku noć na najljepši način, obasjao Tony Cetinski.

Koncertom na prepunom Bundeku, glazbeni je velemajstor još jednom pokazao zašto je jedno od najvećih regionalnih glazbenih imena.

Dvosatni show Tonyja i njegovog benda, nikoga nije ostavio ravnodušnim, a publika je u potpunoj euforiji uživala, od prve do posljednje pjesme. Fanovi su od uvodnih taktova koncerta, pjesmom i plesom ispratili glazbeni vremeplov koji traje gotovo fenomenalnih trideset godina.

Nizavši najveće hitove od početka karijere, pa sve do najnovijih, Tony se svojom bezgraničnom energijom, poznatim šarmom, te odličnim humorom, na svoj prepoznatljiv način povezao s publikom.

Foto: Izvan Fokusa

Sinoćnji koncert obilježili su i iznimni nastupi dvaju mladih imena, koja sve brže osvajaju vrh glazbene scene. ‘Lagala nas mala’ u izvedbi Marka Kutlića i Tonyja, te neprolazna ‘ Cesarica’ koju je sa svojim mentorom otpjevao Jure Brkljača, tek su mali dio njihovog raskošnog talenta.

Publiku su Jure i Marko odlično zabavili i svojim samostalnim izvedbama, potvrdivši još jednom zašto se najbolje od njih, tek očekuje.

Vremena za odmor nema, jer Tony i bend već danas kreću put Austrije, u klub Eisberg u Beču, gdje večeras slijedi nastavak sinoćnje glazbene priče.