FELIX JAEHN i SANDRO CAVAZZA udružili snage i otvorili sezonu novim ljetnim hitom „All For Love”

by lip 9, 2023Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Nagrađivano i neizbježno ime na svjetskoj EDM sceni, DJ FELIX JAEHN udružio se sa švedskim tekstopiscem i pjevačem SANDROM CAVAZZOM kako bi vas zarazio novim plesnim hitom koji će zasigurno zasjati kao himna ovog ljeta. „All For Love” najnovije je izdanje Jaehnovog prepoznatljivog stila u kojem spaja pamtljive melodije s poletnim ritmovima, a Cavazzine snažne vokalne sposobnosti obogaćuju pjesmu iskrenom emocijom i dubinom. „All For Love” FELIXA JAEHNA i SANDRA možete poslušati na svim streaming servisima.

Glazbeni utjecaji koji krase „All For Love” dobitna su kombinacija laganih pop elemenata i progresivnog housea. Ovo je pjesma koja paše uz vožnju sa spuštenim prozorima, provod na plaži s ekipom, a može biti i savršen kraj festivalu uz nebo prošarano konfetima i vatrometom.

S novim hitom „All For Love”, FELIX JAEHN i SANDRO CAVAZZA postigli su upravo to. Tekst pjesme usredotočen je na ljubav i način na koji je izražavamo, a to je govor srca. Sa stihovima poput „From my first breath until the last I take – I’m gonna chase the moments that never fade – once its over I’m gonna say – I did it all for love“ (od prvog do posljednjeg daha, gonit ću trenutke koji nikad ne blijede, jednom kad bude gotovo, reći ću – činio sam sve za ljubav), Cavazzin glas savršen je za poletnu melodiju pjesme i zasigurno će staviti osmijeh na lice svakog slušatelja.

All For Love” pjesma je stvorena za ples i podizanje atmosfere. Njezin zarazni ritam, prodorni vokali i srčani stihovi još jednom su iskazali Jaehnov talent za probijanje granica EDM glazbe.

S više od 22 milijuna mjesečnih slušatelja na Spotifyju, FELIX JAEHN zvijezda je s nezaustavljivim uspjehom. Suradnja sa SANDROM CAVAZZOM treća je po redu ove godine nakon internacionalnog hita „Weekends“ s Jonasom Blueom i „Atme Ein (Atme Rauch Aus)“, suradnje s Butschijem i Fairy Mary.

Švedski pjevač i tekstopisac SANDRO CAVAZZA posljednjih je godina postao prava senzacija na top ljestvicama. S hitovima poput „Without You” koju je radio s legendarnim Aviciijem i „Happy Now” u suradnji s Kygo, njegove pjesme postižu milijunske brojke na streaming servisima kao što su YouTube i Spotify.