Fanovi odabrali novu Alessovu pjesmu – „Without You“

by lip 5, 2023Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Jedno od vodećih imena elektronske glazbe, svjetska glazbena senzacija Alesso, vraća se svojim progresivnim house korijenima te predstavlja nostalgični singl naziva „Without You“. Posebna zanimljivost je da je dugoočekivani novi singl izabran od strane fanova. Name, glazbenik je na svojim društvenim mrežama publici dao priliku da od tri audio isječka izaberu onaj kojeg žele slušati u cijelosti – nova pjesma sada je dostupna i na svim glazbenim platformama.

Mladi DJ gradi napetost ritmom koji postepeno eruptira u moćnu melodiju, što poznavatelje Alessova opusa podsjeća na njegove ranije hitove.

Alesso u kontinuitetu dokazuje da njegov utjecaj premašuje granice i pokriva mnoštvo različitih žanrova, pa u tom svjetlu surađuje s najrazličitijim izvođačima i publici predstavlja neočekivane suradnje.

Podsjetimo, nakon što je prethodnu godinu obilježio singlom „Words“, suradnjom u kojoj mu se pridružila pop zvijezda Zara Larsson, Alesso je rad na svom kreativnom stvaralaštvu nastavio predstavivši početkom ove godine još jednu plesnu himnu pod nazivom „Caught A Body“, pjesmu na kojoj gostuje Grammyjem nominirani Ty Dolla $ign.

Kao što se očituje i kroz ranije singlove, bilo da su u pitanju Liam Payne i pjesma „Midnight“ ili „THE END“ s goth glazbenicom Charlotte Lawrence – Alesso je gotovo uvijek neizostavan adut top lista dance glazbe.

Najnovija pjesma, „Without You“ stiže u pravo vrijeme pred nastupe na tek započetoj ljetnoj turneji po većim europskim gradovima i festivalima diljem sveta, a u sklopu čega publika ima priliku uživo iskusiti Alessov energičan nastup, u subotu 8. srpnja na Exit Festivalu u Novom Sadu.