Podijeli objavu

Kawasaki 3P i Kiril Džajkovski uvest će Šibenčane u novu godinu, neslužbeno doznaje Šibenski portal.

Pregovori s izvođačima su pri kraju, a ako ne bude kakvih iznenađenja, upravo će oni biti glavni izvođači na binama tijekom dočeka Nove godine – piše sibenskiportal.rtl.hr

Naime, nova godina bit će proslavljena na više ‘stageova’ u gradu budući da je u tijeku gradnja podzemne garaže na Poljani.

U gradskoj upravi slažu program, odnosno gdje će sve biti zabava u gradskoj jezgri. Prema svemu sudeći, bit će na više mjesta kao što su Đardin, Medulić i trg ispred Županije, ali glavna zabava i doček će najvjerojatnije biti u Đardinu, odnosno u Perivoju Roberta Visianija gdje će se tijekom prosinca održavati vrlo popularna Adventura.

Podsjetimo, prošlu najluđu noć u godinu Šibenčane su zabavljali Elemental i Dubioza Kolektiv, a Šibenčani su pohrlili u grad koji je bio dupkom pun. Također, jako dobra atmosfera bila je i na otvorenju Adventure uz TBF, a ništa lošije nije bilo ni na Neni Belanu, Marijanu Banu i Općoj opasnosti.

Rockeri iz Županje toliko su, pak, oduševili Šibenčane da su im dali najveći broj glasova u odabiru izvođača za ovogodišnji šibenski Advent pa će opet na pozornicu 28. prosinca ove godine.