Naslovnica Izdvojeno Eros Ramazzotti najavio novi studijski album i veliku svjetsku turneju

Eros Ramazzotti najavio novi studijski album i veliku svjetsku turneju

Naslova „Vita Ce N’è“, album će biti objavljen 23. studenog

Podijeli objavu

Uspješan talijanski glazbenik i svakako miljenik hrvatske publike – Eros Ramazzotti, potvrdio je objavu novog studijskog albuma! Naslova „Vita Ce N’è“, album nam stiže 23. studenog, a početkom sljedeće godine slijedi i velika svjetska turneja!

Uz naslovnicu i datum objave, zasada je otkriveno i kako će album biti dostupan u nekoliko verzija – standardnom i deluxe CD izdanju te kao dvostruki LP (standard & colored) i naravno u digitalnom obliku. Osim ovih informacija, ostali detalji o albumu još uvijek nisu poznati te se iščekuje da će biti otkriveni u narednim tjednima.

Vijest o objavi novog studijskog albuma prati i najava velike svjetske turneje kroz čitavu 2019. godinu. Turneju će započeti 17. veljače u Münchenu, a bliže našim prostorima nastupit će i u Beču (15. travnja), Beogradu (24. rujna) te Budimpešti (24. listopada). Svi koncertni datumi mogu se pregledati na njegovoj službenoj stranici.

Za Erosa Ramazzottija ovo će biti 14. po redu studijsko izdanje, a bit će objavljeno na talijanskom i na španjolskom jeziku.