ERIC funky ljubav odlučio potražiti i u remixu: „Gdje Je Ta Ljubav“

by lip 14, 2023Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Ericova „pjesma koja je sve, samo ne balada“ dobiva nove verzije – i niti jedna nije balada 🙂

U znak proslave desetog tjedna boravka na popisu najemitiranijih domaćih singlova, a zahvaljujući odličnim rezultatima koje pjesma postiže kao i sjajnim suradnjama s kolegama glazbenicima, ERIC donosi dvije osvježene verzije aktualne radijske uspješnice „Gdje Je Ta Ljubav“! Prva koju otkriva je „Gdje Je Ta Ljubav (Noa Klay Remix)“, s potpisom mladog producenta elektroničke glazbe koji je svojim idejama obogatio i Ericov raniji rad. „Gdje Je Ta Ljubav (Noa Klay Remix)“ od danas se može čuti na radijskim postajama, a od petka, 16. lipnja, dostupan je i na svim glazbenim platformama (pre-save)

S velikim zadovoljstvom mogu reći da moja pjesma „Gdje Je Ta Ljubav“ već desetak tjedana boravi u HR TOP 40. Biti toliko dugo na popisu najemitiranijih pjesama u domaćem eteru smatram velikim priznanjem te ovim putem još jednom zahvaljujem svima na podršci“, rekao je talentirani mladi glazbenik i producent, usput otkrivši kako uz upravo plasiranu remix verziju, ususret ljetu stiže i drugi remix.

„S obzirom na to da pjesma toliko lijepo i već dugo prolazi u eteru, odlučili smo ju i malo osvježiti pa su pa su tako svoje remixeve napravili Noa Tubić (Noa Klay) i TH JonesRiječ je o potpuno različitim žanrovima u kojima pjesmu na prvu ne bih mogao niti zamisliti, a ipak – imam priliku ponovo ‘otkriti’ svoju pjesmu, ovoga puta uz jako zanimljive nove vizije dragih mi glazbenih suradnika!

„Ovaj remix još je jedna naša uspješna suradnja u nizu“, potvrđuje Noa Klay dugu suradnju i prijateljstvo s Ericom, te jednostavno opisuje: „Kroz spoj deep house zvuka i zaraznih melodija, ovaj remix donosi novu dimenziju i osvježavajući doživljaj za ljubitelje glazbe“.

„Gdje Je Ta Ljubav (Noa Klay Remix)“ donosi piano house zvuk, a dok čekamo i novo iznenađenje, ERIC otkriva kako u međuvremenu intenzivno radi na novim materijalima među kojima je i najnoviji autorski singl koji stiže uskoro te je idealan za noćnu vožnju obalom s otvorenim prozorima ili chillanje na plaži!