EoT predstavljaju novi singl – Moment

by ruj 29, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Nakon što su “pomeli” demo scenu pobjedama na čak sedam festivala (“Mack Production”, “O’Rock festival”, “Rat bendova”, “Glas mladih”, “Croatia Bike Week gitarijada”, “Rovinj Music Festival” i “Osječka motogitarijada”) te objavili hvaljeni debitantski album “Defibrilacija”, karlovački EoT udara još jače, izravnije, brutalnije, surovije i žešće! Pred vama je “Moment” – dvije minute rokanja koje razara glavu, trup i udove! Glazbu i riječi potpisuje Boris Kolarić, aranžman EoT, dok se producentske palice prihvatio Matej Zec, poznatiji i kao gitarist legendarnog riječkog benda Let 3.

Moment je taj trenutak koji nas spaja
Moment je taj trenutak od početka do kraja
Ništa više u životu nije ekvivalent
Onom “feelu” kad osjećamo da imamo taj moment!

“Pjesma predstavlja zaokret prema sirovijem i direktnijem zvuku i izričaju EoT-a, kao svojevrsnom ogledalu društva i vremena u kojem živimo, teškom raspadu cjelokupne situacije na jeftinim steroidnim krilima društvenih mreža i portala, gdje je svaki moment jako bitan, štoviše od presudne važnosti za čovječanstvo i našu galaksiju.. Da li imamo taj.. Moment?!  Procijenite sami..” – kažu članovi EoT-a.

EoT poslušajte sutra u galeriji Greta

EoT u akustičnoj varijanti možete poslušati u subotu, 30.9. u 11 sati ujutro u galeriji Greta (Ilica 92), gdje će svirati na otvorenju izložbe i predstavljanju dvostrukog CD albuma “Velika rock eksplozija #10”. Električni EoT poslušajte u zagrebačkom klubu Boogaloo u petak, 6.10., kad će nastupiti uz Let 3 i Phantasmagoriu na velikom finalu desete “Velike rock eksplozije”.