Eminem objavio video za pjesmu “River”

U novom videospotu u cameo ulozi pojavljuje se Ed Sheeran

Podijeli objavu

Eminem predstavlja video za pjesmu „River“, nastalu u suradnji s Edom Sheeranom, a koja dolazi s njegovog aktualnog, nedavno objavljenog albuma „Revival“.

Novi videospot režirao je slavni Emil Nava, koji je dosad radio s glazbenicima kao što su Jessie J, Ellie Goulding, Nick Jonas, Liam Payne, Selena Gomez,… Video za pjesmu „River“ sniman je kao dokumentarni film, govori o traumatičnoj vezi, a u spotu se pojavljuje i Ed Sheeran. Sheeranu je ovo druga cameo uloga u 2018. godini, nakon što se prošlog mjeseca pojavio u spotu za pjesmu „End Game“ Taylor Swift.

Video započinje veoma emotivno, pitanjem ‘što za tebe znači ljubav?’, a vodi nas kroz priču u kojoj se Eminem upušta u ljubavnu avanturu s djevojkom koja je u vezi. Video je u prva 24 sata pregledan gotovo 4 milijuna puta.

Kao što je već spomenuto, pjesma „River“ dolazi s Eminemovog albuma „Revival“, snimanog u nekoliko studija, gdje su mu s produkcijom pripomogli Rick Rubin i Skylar Grey, a izvršni producent je bio Dr. Dre, s kojim je Eminem prvi put surađivao na izdanju „The Slim Shady LP“ (1999.).

Pjesma „River“ ft. Ed Sheeran od ranije je hrvatskim fanovima dostupna u sklopu aktualnog albuma „Revival“, u digitalnom i fizičkom CD obliku.