Emeli Sande predstavlja potpuno novi singl „Starlight“

by ruj 20, 2017Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Emeli Sande je objavila potpuno novi singl „Starlight“ u produkciji Carla Montagnese.

Novi singl prvi je komadić zvuka nakon prošlogodišnjeg studijskog albuma „Long Live The Angels“, koji priča o izbjegavanju povlačenja i necenzuriranju, a čini se kako je Emeli stigla do trenutka kada je uistinu sretna u životu. Pjesma će se naći na EP izdanju „Kingdom Coming“, koje u Hrvatskoj očekujemo 3. studenog.

Starlight je pravi pokazatelj gdje se trenutno nalazim u životu

„Stvaram glazbu koja me veseli, i zaljubljujem se u nju. Zaljubljenost je čaroban osjećaj, i dala sam sve od sebe da pretočim to u riječi i glazbu ove pjesme.“ – Emeli Sande o novom singlu.

Mnogo toga dogodilo se škotskoj glazbenici proteklih godina. „Our Version Of Events“ bio je najbolje prodavan album 2012. godine u Velikoj Britaniji, gdje je bio nagrađen sedmerostrukom platinastom nakladom, te je proveo 63 uzastopna tjedna na Top 10 album ljestvici. Njeno drugo studijsko izdanje „Long Live The Angels“ najbolje je prodavan album britanske glazbenice u 2016. godini, a dodijeljena joj je i titula Member of the Order of the British Empire (MBE) za službu glazbi. Emeli je osvojila četiri BRIT nagrade, dvije Ivor Novello nagrade, BET nagradu, i mnoge druge.

Hrvatskoj publici novi singl „Starlight“ dostupan je u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa