Emeli Sande objavila EP „Kingdom Coming“

by stu 7, 2017Nova izdanja

Najavljeno singlom „Starlight“, nastalim u produkciji Carla Montagnese, Emeli Sande predstavila je iščekivano EP izdanje „Kingdom Coming“.

Novo EP izdanje dolazi nakon prošlogodišnjeg studijskog albuma „Long Live The Angels“, koji priča o izbjegavanju povlačenja i necenzuriranju. Već singlom „Starlight“ Emeli nam je dala do znanja da je stigla do trenutka kada je uistinu sretna u životu – „Starlight je pravi pokazatelj gdje se trenutno nalazim u životu – stvaram glazbu koja me veseli, i zaljubljujem se u nju. Zaljubljenost je čaroban osjećaj, i dala sam sve od sebe da pretočim to u riječi i glazbu ove pjesme.

Pet potpuno novih pjesama

„Kingdom Coming“ donosi pet potpuno novih pjesama te singl „Starlight“ u akustičnom obliku. EP bilježi zanimljve suradnje na pjesmama „Soon“, „Higher“ te „Kingdom Coming“, na kojima su joj se pridružili reperi Dave East, Giggs te Wretch 32.

Ne mogu opisati koliko sam sretna što mogu s vama podijeliti ovo izdanje. Naslovnica je fotografija mene i oca, nastala 1992. godine, a izdanje je snimljeno s potpunom slobodom i iz čiste strasti. Pozvala sam prijatelje da mi se pridruže na selu te da se izraze bez ikakvih ograničenja. Iznimno mi je drago što su Giggs, Dave East i Wretch 32 radili samnom.“ – Emeli Sande

Hrvatskoj publici EP izdanje „Kingdom Coming“ dostupno je u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.