Podijeli objavu

I to smo dočekali!

Nakon desetogodišnje stanke legendarni Elvis Costello i The Imposters predstavljaju novi, zajednički, studijski album. Album naziva „Look Now“ hrvatskoj publici je dostupan u radijskom eteru, te putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih servisa.

Legenda britanskog novog vala – Elvis Costello i The Imposters, objavili su album „Look Now“. Riječ je o njihovom prvom zajedničkom albumu u posljednjih deset godina. „Look Now“ pronalazi ljepotu u jednostavnosti, sanjivim melodijama i značajnim tekstovima, što je potvrdio i Costello – „Znao sam da ćemo stvoriti nešto posebno ukoliko budemo inspirirani emocijama i ljepotom koje su bile zastupljene na albumu ‘Painted From Memory’.“

Album je uz Elvisa producirao i višestruki dobitnik Grammyja Sebastian Krys (Shakira, Will Smith, Luis Fonsi, Eros Ramazzotti). „Sebastian je odradio prekrasan posao i uvijek je bio vođen emocijama.“ komentirao je svestrani glazbenik. Na albumu se našlo 12 pjesama, a dostupna je i deluxe verzija koja sadržava dodatne 4 pjesme. Obožavateljima će već biti poznata „Suspect My Tears“ koja je dobila videospot objavljen krajem prošlog tjedna:

Elvis Costello, rođen kao Declan Patrick MacManus, engleski je glazbenik i jedan od najzapaženijih predstavnika novog vala. Pozornost na svoju glazbu skrenuo je 1977. godine prvim albumom „My Aim Is True“ koji se pokazao kao komercijalni uspjeh postigavši platinastu nakladu. Costello je ove godine obznanio kako mu je dijagnosticiran rak zbog kojeg je bio podvrgnut operaciji radi koje je bio primoran otkazati šest koncerata, između ostalog i onog koji se 8. srpnja trebao održati u pulskom amfiteatru.