Home Nova izdanja Ellie Goulding objavila singl “Power”

Ellie Goulding objavila singl “Power”

0
Ellie Goulding objavila singl “Power”
Foto: Louis Browne

Ellie Goulding svijet već dobro poznaje po njenim snažnim pop himnama. Sada nam je predstavila svoj novi singl “Power”, pjesmu koja je preuzeta s njenog nadolazećeg albuma o kojem će više informacija biti otkriveno uskoro.

“Ovom pjesmom sam htjela pokazati kakav zvuk se može očekivati od mojeg novog albuma. ‘Power’ govori o vezama u 21. stoljeću – one mogu biti diktirane od strane društvenih mreža te materijalnih stvari. Djevojka u pjesmi je razočarana u ljubav te u zle ljude koji samo gledaju na sebe, a s kojima redovito završi u vezi.” komentirala je pjevačica.

Ellie je za “Power” snimila video koji je nastao u njenom domu u vrijeme izolacije te je istaknula kako je riječ o jednom od najosobnijih spotova koje je do sad objavila. Kreativni tim koji stoji iza njega činili su Imogen Snell i Riccardo Castano (Madonna, The XX).

Glazbenica je nedavno bila dio humanitarnog koncerta World: Together At Home, u čijem je organiziranju sudjelovala Lady Gaga. U ovom online događaju sudjelovalo je skoro 80 imena među kojima su se našli i Billie Eilish, Paul McCartney i The Rolling Stones. Koncert je prikupio skoro 128 milijuna dolara, a prihodi su donirani u svrhu borbe protiv koronavirusa.

Posljednje studijsko izdanje, naziva “Delirium”, Goulding je 2015. godine. Na albumu su se našli hitovi “Something In The Way You Move” te “Love Me Like You Do”, čiji je službeni spot do danas skupio skoro dvije milijarde YouTube pregleda. Nedavno je obilježila 10 godina svoje karijere, koliko je prošlo od objave njenog debitantskog albuma “Lights”.