Ella Dvornik u „Ljetnoj haljini“ grupe Fluentes!

by lip 13, 2019Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Aktualni singl grupe Fluentes – „Ljetna haljina“ trenutno je jedna je od najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj i zauzima visoko 6. mjesto na ljestvici HR Top40.

Dva tjedna od izlaska pjesme, stiže nam i popratni video broj u kojemu se kao glavna protagonistica pojavljuje Ella Dvornik.

Spot je sniman na lokacijama u Đakovu i Osijeku pod redateljskom palicom Andreja Cara i Gorana Boškovića.

„Spot priča priču o sjećanjima glavnog protagonista (tajanstvenog mister X-a) na davno izgubljenu i zaboravljenu ljubav. Nju glumi Ella Dvornik i iznimno smo zadovoljni kako je odradila svoj vrlo težak zadatak. Morala je glumiti, voljeti i razgovarati s kamerom i pretvarati se da joj je kamera najdraža osoba ikada. Uživali smo u cjelokupnom procesu, bilo je prirodno i jednostavno, a opet vrlo zabavno usprkos lošem vremenu. Željeli smo dobiti duhovit, sjetan, vedar, a u drugu ruku melankoličan spot koji priča priču pjesme – željeli smo pjesmu poistovjetiti sa svakim od nas jer svatko od nas ima tu neku davno zaboravljenu ljubav na koju te sjeti lijep dan, miris, oblak ili riječ, a u isto vrijeme i predstaviti bend u nekom drugačijem svjetlu – tako da ovaj put ne sviramo, nego zamišljeno gledamo u daljinu. 🙂 „ – rekao je frontmen grupe Fluentes, Goran Bošković koji je nedavno je s Ellom Dvornik, sudjelovao i u glazbenoj emisiji „Zvijezde pjevaju“ i pokazao da mu odlično leži i uloga mentora.