Podijeli objavu

Maskirani Electro-pop duo slobodno može 2017. godinu proglasiti svojom. Fantastična obrada davnog hita Zdenke Kovačiček «Frka» jedan je od najuspješnijih pjesama sezone zahvaljujući kojem su našli put do radijskog etera, kako onog mainstream, tako i alternativnog, ali i do brojnih klubova i festivala po regiji. U vrijeme kad zdravi pop s ovih prostora zapravo oskudjeva kvalitetnim pjesmama Nipplepeople su se uspjeli nevjerojatnom lakoćom iskočiti daleko iznad ostalih.

Jedan od popratnih efekata «Frke» je, dakako, i vraćanje njihovih prethodnih singlova u fokus publike. Počevši od debitantskih «Sutra» i «Broj», preko «Bolji» i «Ne volim te», pa do sjajnog «Balkan Expressa» i naposlijetku #1 pjesme 2017. Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti i pritom nenapravili niti jedan krivi korak.

Sad je naposlijetku došlo vrijeme za još jedan ozbiljan pomak naprijed. Bend će u subotu, 20. listopada napasti Pogon Kulture najvećeg riječkog kluba na koncertu koji će biti nastavak dominacije i u 2018. godini.

Ulaznice za koncert su u prodaji u Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a),u shopu Freak out (Sergijevaca 26, Pula) po cijeni od 60 kuna koja će biti na snazi do 27. travnja. Od 28. travnja do 19. listopada za ulaz će trebati izdvojiti 70 kuna, a ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta – 80 kuna. Preko Entrio sustava – 70 kuna.
Zbog velike popularnosti grupe i ograničenog kapaciteta kluba, požurite sa kupnjom ulaznice.

Budite u tijeku s vijestima na Facebook događaju.