Podijeli objavu

Maskirani Electro-pop duo slobodno može 2017. i 2018. godinu proglasiti svojom.

Fantastična obrada davnog hita Zdenke Kovačiček ‘Frka’ jedan je od najuspješnijih pjesama sezone zahvaljujući kojem su našli put do radijskog etera, kako onog mainstream, tako i alternativnog, ali i do brojnih klubova i festivala po regiji. U vrijeme kad zdravi pop s ovih prostora zapravo oskudjeva kvalitetnim pjesmama Nipplepeople su se uspjeli nevjerojatnom lakoćom iskočiti daleko iznad ostalih.

Jedan od popratnih efekata ‘Frke’ je, dakako, i vraćanje njihovih prethodnih singlova u fokus publike. Počevši od debitantskih ‘Sutra’ i ‘Broj’, preko ‘Bolji’ i ‘Ne volim te’, pa do sjajnog ‘Balkan Expressa’ i naposlijetku #1 pjesme 2017. Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti i pritom nenapravili niti jedan krivi korak.

Sad je naposlijetku došlo vrijeme za još jedan ozbiljan pomak naprijed. Bend će u subotu, 20. listopada napasti Pogon Kulture najvećeg riječkog kluba na koncertu koji će biti nastavak dominacije i u 2018. godini. Vrata kluba se otvaraju u 22,a početak koncerta je zakazan za 23 sata. Službeni after party je u klubu „“Život”.

Ulaznice za koncert su u prodaji u Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) i preko Entrio sustava po 70 kuna, a ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta 80 kuna.
Zbog velike popularnosti grupe i ograničenog kapaciteta kluba, požurite sa kupnjom ulaznice.

Budite u tijeku s vijestima na Facebook događaju Nipplepeople u Rijeci.